Projecten

Een ingewikkeld vraagstuk?

Heycop Systemen verkoopt niet alleen de juiste producten voor uw situatie, maar geeft u ook, indien nodig, advies ter plaatse. Of zij zelfs neemt ook de montage voor u uit handen. Dit loopt uiteen van een enkele bovenraamsluiting met handbediening tot complexe elektrische systemen met een centrale unit.

Heeft u een vraagstuk waar u zelf geen raad mee weet? Mail ons uw foto, tekening en afmetingen en uw wensen en wij denken met u mee. Als we aan deze gegevens niet genoeg hebben, maken we een afspraak om ter plekke een opname te komen doen.

Offerte

Na uw aanvraag of de opname ontvangt u van ons een uitgebreide offerte met daarin de mogelijkheden die voor u van toepassing zijn.

Montage service

U kunt natuurlijk kiezen voor alleen het advies, maar Heycop Systemen biedt meer. Wij kunnen ook de gehele montage voor onze rekening nemen. Zo heeft u er geen omkijken naar. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat onze monteurs naar binnen kunnen. Bovendien bent u op deze manier altijd verzekerd van het beste eindresultaat.

De bovenraamsluitingen worden op een vakkundige wijze gemonteerd. Afhankelijk van de hoogte van de montagewerkzaamheden worden deze uitgevoerd op een trap, steiger of hoogwerker.

Onderhoud

Als het geheel eenmaal gemonteerd is, is het belangrijk voor de goede werking en garantie dat het de bovenraamsluiting ook onderhouden wordt. Ook dit onderhoud voert Heycop Systemen voor u uit.
Eén keer per jaar is een standaard termijn voor het onderhoud.

Projecten

Om u een beeld te geven van de verschillende projecten die Heycop Systemen uitvoert, kunt u op de bovenstaande foto’s klikken. Hierboven ziet u verschillende projecten die wij de afgelopen jaren hebben uitgevoerd. Vaak zit er in de projecten maatwerk of is er speciale montage nodig.

Kortom: Voor elke project met een raam bent u bij Heycop Systemen aan het juiste adres.