Heycop Exter-18 Stel samen | Heycop Exter-18 Stel samen

De Heycop Exter 18 is de bekende en betrouwbare oplossing voor het openen van uitzetramen op hoogte waar u zelf niet gemakkelijk bij kunt komen.

Met deze Stel samen set kunt u eenvoudig uw set samenstellen. Wat u hiervoor nodig heeft zijn de afmetingen van:

 • raambreedte
 • raamhoogte
 • terugligging
 • bedieningshoogte

€ 220,76 € 182,45

Heycop Exter 18 basisset
Heycop Exter 18 basisset

De bovenraamsluiting Exter 18 is een betrouwbare oplossing voor het openen van uitzetramen op hoogte waar u zelf niet gemakkelijk bij kunt komen.

Met de Heycop Exter-18 haalt u een beproefd product in huis dat u veel kwaliteit biedt. Met slechts gering onderhoud kan de Exter 18 bovenraamsluiting jarenlang zonder problemen functioneren. De basis van het product bestaat uit een verticale aluminium stang voor de bedieningszijde alsmede een horizontale aluminium as voor de raamzijde van de sluiting. Veel van de daaraan te koppelen componenten zijn vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium en geven de totale sluiting een strak en degelijk uiterlijk. Vanwege zijn duurzaamheid wordt de Exter 18 toegepast in woningen, scholen, kantoren, ziekenhuizen, winkelcentra en bedrijfshallen.

Deze Heycop Exter 18 set geeft u de basisbenodigdheden van de totaaloplossing. Samen met de andere onderdelen stelt u het perfecte pakket samen voor uw specifieke toepassing. Met een hoek- of vensterbank-overbrenging is het mogelijk om de bediening op de muur of onder de vensterbank te monteren.

Heycop Exter-18 middenaslager
Heycop Exter-18 middenaslager

De middenaslager is een onderdeel van de Heycop Exter 18 bovenraamsluiting. Voor ramen breder dan 1250 mm is er een middenaslager nodig om de stabiliteit van de bovenraamsluiting te waarborgen.

Heycop Exter 18 verbindingsstrip
Heycop Exter 18 verbindingsstrip

Deze verbindingsstrip maakt uw basisset van de bovenraamsluiting Heycop Exter 18 compleet. Het is de verbinding tussen de raamstoel en de lever. 

De verbindingsstrip is verkrijgbaar in verschillende lengtes, afhankelijk van de lengte van de lever en de terugligging (E-maat). In de tabel staat welke maat bij welke lever en terugligging hoort.

Heycop Hefboom verticale stang
Heycop Hefboom verticale stang

Deze verticale stang is vervaardigd uit een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De stang heeft een diameter van 13 mm en is geprofileerd aan de binnenzijde. Hierdoor zijn het verbindingsstukje en het eindstukje makkelijk in de stang te draaien. De stangen zijn standaard uitgevoerd in de kleur EV-1 (aluminium kleur).

De stang is leverbaar in de lengtes: 1000 mm, 1500 mm, 2000 mm, 2500 mm en wordt standaard geleverd met de 'knik B'.

Andere lengtes zijn op aanvraag leverbaar, mail naar: info@heycop.nl.

Heycop Hefboom 18H bedieningsset Heycop Windwerk W1 windwerk bedieningsset Heycop Windwerk W2 windwerk bedieningsset Heycop Windwerkmechaniek bedieningsset
Heycop Hefboom 18H bedieningsset

De Heycop hefboomgreep is speciaal ontwikkeld om de bovenraamsluiting Exter18 te kunnen bedienen. Door de hefboomgreep naar boven te halen wordt het raam geopend. Hierdoor is het mogelijk om het bovenraam op een grotere afstand te kunnen bedienen.

Deze set is zonder de verticale stang. De set is ook compleet verkrijgbaar met verticale stang in verschillende lengtes.

Heycop Windwerk W1 windwerk bedieningsset

Het windwerk W1 is geschikt als bediening van de bovenraamsluitingen Exter 18 en de Interlux-S. Deze kan zowel met direkte als indirekte overbrenging van verticale naar horizontale as worden uitgevoerd.

De windwerkset W1 bestaat uit:

Voor de bediening wordt gebruik gemaakt van een slinger (1731280). Deze dient apart besteld te worden.

Heycop Windwerk W2 windwerk bedieningsset

Het windwerk W2 is geschikt als bediening van de bovenraamsluitingen Exter 18 en de Interlux-S. Deze kan zowel met direkte als indirekte overbrenging van verticale naar horizontale as worden uitgevoerd.

De windwerkset W2 bestaat uit:

Voor de bediening wordt gebruik gemaakt van een slinger (1731280). Deze dient apart besteld te worden.

Heycop Windwerkmechaniek bedieningsset

Dit Windwerkmechaniek is ideaal voor het gebruik in sportzalen etc. Doordat het windwerkmechiek wordt bediend met een lange slinger kan het op hoogte worden bevestigd. Met één slinger kunnen op deze manier meerdere ramen op afstand worden bediend. Deze set bestaat uit:

 • 1 x Windwerkmechaniek (1731140)
 • 1 x Holniet aluminium met indrukstift (1769150)
 • 1 x Exter verbindingsstrip 250 mm (1766830)

Heycop slinger voor windwerk W1 en W2 Heycop Windwerkmechaniek slinger 2000 mm Heycop Windwerkmechaniek slinger 2500 mm
Heycop slinger voor windwerk W1 en W2

Een kleine, maar functionele slinger voor de bediening van het Heycop Windwerk W1 (1715710) en Windwerk W2 (1715720). De slinger is afneembaar waardoor er meerdere windwerken met één slinger kunnen worden bediend.

Deze slinger zit niet in de bedieningssets Windwerk W1 en W2.

Heycop Windwerkmechaniek slinger 2000 mm

Deze slinger is voor de bediening van het Windwerkmechaniek (1731140). De slinger is afneembaar waardoor er meerdere ramen bediend kunnen worden met één slinger. De lengte van de slinger is 2000 mm.

Heycop Windwerkmechaniek slinger 2500 mm

Deze slinger is voor de bediening van het Windwerkmechaniek (1731140). De slinger is afneembaar waardoor er meerdere ramen bediend kunnen worden met één slinger. De lengte van de slinger is 2500 mm.

* Verplichte velden

Op voorraad

levertijd 4-5 weken
Samenvatting

  Specificaties

  Meer informatie
  SKU Heycop Exter-18 Stel samen
  Kleur EV1
  Merk Heycop
  Kleur EV1
  Bedieningszijde Links of rechts
  Verpakkingseenheid 1

  Downloads

  Beschrijving

  Met de Heycop Exter-18 haalt u een beproefd product in huis dat u veel kwaliteit biedt. Met slechts gering onderhoud kan de Heycop Exter 18 jarenlang zonder problemen functioneren. Vanwege zijn duurzaamheid wordt de Heycop Exter 18 veel toegepast in woningen, scholen, kantoren, ziekenhuizen, winkelcentra en bedrijfshallen.

  De middenaslager en de slinger zijn optioneel. Deze zijn alleen van toepassing bij een raam breder dan 1250 mm of de bediening met windwerk W1 of W2.