UCS Miniflex

Klein maar fijn

Een klein valraam kunt u uitstekend bedienen met de UCS Miniflex. Zoals zijn naam al zegt is het een kleine sluiting, niet veel groter dan een raamknip. De eenvoudige vergrendeling van dit systeem is ideaal om valramen die niet zwaar zijn te bedienen. De vergrendeling is gekoppeld aan een windwerk met een flexibele kabel.

Wat is het Miniflex systeem?

De UCS Miniflex is een systeem wat bestaat uit de volgende onderdelen:

  • vergrendeling
  • flexibele kabel en buis
  • windwerk
  • bevestigingsmateriaal

Door de flexibele kabel kunt u met dit systeem de bediening “om een hoek” bevestigen. Zo kunt u over de vensterbank, muur of steunbalk heen zodat het windwerk binnen handbereik te monteren is. Het windwerk zorgt ervoor dat u het raam traploos kunt openen en sluiten. Een klein stukje open om te ventileren is dus geen probleem.

Snelle en eenvoudige installatie

De UCS Miniflex set wordt compleet geleverd wat de montage gemakkelijk maakt. De vergrendeling en het windwerk worden eerst gemonteerd op de gewenste plaats. Dan kunt u de buis op maat maken en buigen in de juiste positie. Om de buis te buigen en monteren is er speciaal gereedschap nodig. Daarna hoeft u alleen nog maar de kabel door het windwerk en de buis aan de vergrendeling te koppelen. Wat rest is het afstellen en dan kunt u uw raam openen en sluiten.

Toepassingen

Doordat dit systeem zeer flexibel is wordt dit systeem veelal toegepast in woningen en scholen. Ook is het mogelijk om meerdere ramen te bedienen met één windwerk. De ramen kunnen naast elkaar zitten of boven elkaar. Door een kleine toevoeging is dit eenvoudig samen te stellen.

Verschillende kleuren

De UCS Miniflex is standaard verkrijgbaar in 3 kleuren:

  • grijs
  • wit
  • en op aanvraag in het zwart.

De sets hebben een standaard kabellengte kabel van 3000mm, 4000 mm en 6000 mm.

Benodigde ruimte voor montage

Om het systeem te kunnen monteren op een valraam is er ruimte boven het raam nodig van 20 mm.

Advies nodig?

Wilt u dit systeem graag toepassen, maar heeft u die ruimte niet? Stuur ons een bericht. Wij denken graag mee voor een oplossing.

Producten 1-12 van 13

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina